Om oss

Velkommen til Globall Sport AS
Samarbeidspartner og utstyrsleverandør til Idrettslag og bedriftsidrettslag. Vårt motto er at det skal være "enkelt og greit" å administrere utstyr og bekledning til medlemmer.
 
Globall Sport AS er eneimportør av JAKO i Norge, et av de store merkenavnene innen sportstekstiler og sportsutstyr i Tyskland. Vi står først i køen hos JAKO! Globall Sport er Jakos eneste leveringspunkt i Norge, det betyr rask levering! Mer enn 95% av kolleksjon på lager hos Jako til enhver tid. 
Vi har et bredt sortiment av det du trenger av utstyr til trening og kamp for de fleste idretter med utsøkt service til hyggelige priser.
 
Globall Sport AS er eneimportør av Uher i Norge, en av Europas ledende produsenter på "lukkede" baner og anbefalt av Norges Fotballforbund. NFF har innført 3 mot 3 spill for barn hvor det anbefales å spille på bane med vant. Hos oss får du de sikreste og mest fleksible banene på markedet. Banene leveres komplette inkludert vant, målbur og oppbevaringstralle. De er bygget for både innendørs og utendørs bruk samt alle underlag. Materialene tåler all slags vær i alle 4 årstider. Konseptet fyller vilkårene for tilskudd fra NIF (utstyrsordningen).
 
Promatch logo
Globall Sport AS forhandler Pro Match rekvisitter og tilleggsprodukter som f.eks. medisinsk utstyr, tape, kjegler, vester, pumper, kamp-og teknikk utstyr mm..
 
 
Globall Sport AS er i nær "familie" med Norsk BandySport, Norges største innebandyspesialist. Se www.norskbandysport.no
 
Ta kontakt for en hyggelig prat og stopp gjerne innom vårt showrom/butikk!
Åpningstider:
Hverdager: Kl. 10.00 - 17.00
Lørdag:      Kl. 10.00 - 14.00
 
Globall Sport AS
Tvetenveien 30
0666 Oslo
Telefon: 23 37 27 00 / 90608181
Epost : post@globallsport.no

Org.nr. 974 399 644

Se kart