BETINGELSER - Globall Sport AS internetthandel:

 
Betaling og retur
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
 
Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregisrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.
Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.
 
Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden.
 
Priser
Prisene inkluderer 25% moms.
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.
Minste bestilling Kr. 250,- eks. fraktomkostninger.
 
Reklamasjon
 
Om du ønsker å reklamere et produkt, vennligst ta kontakt med oss på e-post: post@globallsport.no med en beskrivelse på var som er feil med produktet.  Vi vil deretter ta kontakt med deg snarest mulig for å finne ut av den beste løsningen.
 
Frakt:
Vi følger primært postens satser, med mindre andre speditører gir bedre priser på frakt av gods. Prisene følger volum og vekt og fremkommer som egen post i kassen.
 

Kortbetaling (VISA/Mastercard)
Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du oppgir ditt kredittkortnummer, utløpsdatoen og en vertifiseringskode (CW2).

Vi lagrer ikke kredittkortinformasjon hos oss.

Når du velger å benytte kredittkort hos oss, blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Det blir foretatt en reservasjon hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Globall Sport AS.

Dersom du kansellerer en ordre, vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt. Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for utsendelse, at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.

Klarna faktura - for privatpersoner/bedrifter/Idrettslag

Handle nå - betal etter levering!

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du behøver aldri å oppgi dine kortopplysninger og betaler alltid etter at du har fått dine varer levert.

* Få alltid varen innen du betaler

* Alltid 14 dagers betalingsfrist

* Du behøver aldri å oppgi kortopplysninger

* Du kan laste ned dine fakturaer på Klarna.no

Klarna har med sine tjenester blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett idag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbruke skal kunne føle deg tryggt når du handler på nett.
 

Klubber og Bedrifter.

Bedrifter og klubber kan søke om kreditt hos oss. Er ikke annet avtalt gjelder ovennevnte betingelser.

 

Levering/retur. 

Varene sendes på vår risiko. Du har full returrett i 14 dager.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.
Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak på kopi av vår leveringsnota eller faktura.  Retur frakt/porto dekkes da av kunden. Vi tar ikke imot returvarer i oppkrav.
 
Viktig!
 
Tekstiler som bestilles fra oss kan trykkes med navn eller draktnummer, og eller firmalogo m.m. Vi gjør oppmerksom på at varer som er trykket uten feil fra vår side ikke kan byttes eller returneres. Vanlig reklamasjon og bytterett etter gjeldende norsk lov.

Levering.

Oslo og omegn: Postens Service eller bedriftspakke - eventuelt budbil mot frakttillegg eller etter nærmere avtale.
Landet forøvrig: - Postens Service/bedriftspakke, eller stykkgods ved Schenker. 
 
Henting.
Bestillinger kan hentes på vårt lager etter nærmere avtale.
 

Priser:

Vi tar forbehold om prisendringer. Du vil alltid bli underrettet hvis prisene på bestilte varer er høyere enn oppgitt pris.

Transportskade

*Synlig skade må avmerkes på fraktbrevet ved mottak. Disse må skriftelig meddeles transportør. Usynlig skader må meldes oss innen 7 dager etter mottak.
 
Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
 
Minimumsalder:
 
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.  

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.