3ER FOTBALL

For unge vordende fotballspillere er det viktig å føle mestring under trygge rammer. For å imøtekomme dette behovet er treer-fotballbaner den perfekte løsningen.
Hos Globall Sport kan man investere i vantbaner til både privat bruk og bruk i klubbsammenheng. Også når det skal arrangeres turneringer for yngre målgrupper er dette en lur løsning. For unge fotballspillere er sikkerhet og fotballglede det viktigste, og det vil det ikke være manko på med en slik bane.
Banene kommer komplette med integrerte målbur og tralle for oppbevaring. Vår treerbane er utviklet med sikkerhet og kvalitet i fokus og er anbefalt av NFF. Her vil du ikke finne noen spisse kanter! Barnefotball for spillere 6-7 år i regi av NFF, skal spilles på en flate som er minimum 10 ganger 15 meter med vant og med tre spillere på hvert lag uten keeper. Banene kommer som standard i hvit farge, men kan også leveres i blå, gul eller grønn farge. Modulene leveres om ønskelig ferdig profilert med logo fra deres samarbeidspartnere. 

Konseptet fyller vilkårene for tilskudd fra NIF (utstyrsordningen).

Ta fotballgleden til nye høyder med treer-fotball i din klubb også!